Веганські сметана соус з кешью простий рецепт 🥄😋 “Такий соус оооооочень смачно подати до будь-якого супу, борщу, несолодким млинців і оладушкам, в будь-якому гарячого страви, овочів, можна їм заправляти салати і окрошку 🤍🍃 Прекрасна здорова альтернатива сметани, майонезу і магазинним соусам 😇”
Інгредієнти
Кешью – 2 жмені
Спеції – будь-які, за смаком
Часник – за бажанням
Сік лимона – за бажанням
Веганські сметана соус з кешью покроковий рецепт
1. Заливаємо кешью гарячою водою хвилин на 15. Зливаємо воду з кешью. Пересипаємо в блендер. Додаємо зовсім небагато чистої питної води. Щоб соус зробити більш рідким або густим – регулюйте кількість води). ⠀
2. Додаємо спеції, сіль, часник, лимонний сік. У мене сметанка вийшла жовтувата із-за спеції каррі, без неї вона буде белая.
3. Збили в однорідну масу, перелили в контейнер. Зберігаємо в холодильнику 3-4 дня.
Відео рецепт 👇