Веганські «сирна» запіканка. Соковита і ніжна запіканка з тофу! Готується неймовірно просто. Як зробити Веганскую запіканку з сиром тофу без сиру рецепт простий. Завдяки ягодному соку присмаку тофу не залишається. А консистенція така кремова, що нагадує мені сирну запіканку з дитинства. Це мій улюблений сніданок у ледачі дні, коли є час почекати, поки запіканка спечеться ✨
Інгредієнти
(у мене форма 18 см)
☆ 450 г твердого тофу
☆ 50 г підсолоджувача/цукру (у мене сироп агави)
☆ 150 г молока
☆ 2 ст. л. лимонного соку
☆ ванілін/ванільний екстракт
★ 3 ст. л. (30 р) пшеничного борошна
★ 30 г родзинок (краще попередньо замочити)
★ 150 г ягід (у мене заморожена вишня)
Веганські запіканка з сиром тофу без сиру покроковий рецепт
1. В блендері подрібніть все ☆ інгредієнти до однорідної консистенции.
2. У мисці змішайте суміш з тофу, борошно, родзинки і ⅔ ягід (якщо використовуєте заморожені, попередньо розморозьте).
3. Перекладіть у форму для випічки, зверху прикрасьте рештою ягід. Випікайте 40-50 хвилин при 180°C до золотистої скоринки зверху. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇