Вегетаріанські сочевичні котлети з рисом на сковороді

Вегетаріанські сочевичні котлети з рисом на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

▫️Сочевиця 150г (у сухому вигляді)
▫️Рис 100г
▫️Цибуля 1 шт середнього розміру
▫️Морква 1 шт. Середнього розміру
▫️Перець болгарський 1/2 шт.
▫️Приправа «каррі».
▫️Сіль.

Вегетаріанські сочевичні котлети з рисом на сковороді покроковий рецепт

1. Замочити зелену сочевицю на ніч або на 5 годин. Перемолоти її заглибним блендером. Відварити рис і промити під струменем воды.

2. Обсмажити на оливковій олії цибулю, моркву і перець. Посолити, додати приправу «карі».

3. Перемішати всі інгредієнти. Посолити, додати ще трохи приправи каррі. І не карр себе, якщо вийде багато приправи каррі. Сформувати котлети і обсмажити з двох сторін на оливковій масле.