Вершкова паста з індичкою і грибами

Як зробити смачну вершкову пасту з індичкою і грибами рецепт простий.

Інгредієнти

Спагетті 1/2 пачки
Індичка 250 гр
Гриби 250 гр
Цибуля 1шт
Часник 1-2 зубчики
Сир твердий 80 гр
Сир плавлений 1-2 ст. л
Вершки 20%і більше 250-300 мл
Сіль, чорний перець, копчена паприка, базилік, мускатний горіх.

Вершкова паста з індичкою і грибами покроковий рецепт

1. На розпеченій сковороді з маслом обсмажуємо індичку до красивої скоринки, додаємо порізану цибулю і смажимо до готовності индейки.
2. На іншій сковороді обсмажуємо гриби до готовності. З’єднуємо з індичкою, перемішуємо. Додаємо вершки, натертий часник, спеції, плавлений сир. Перемішуємо і викладаємо спагетті, зварені до стану “аль денте”.

3. Додаємо в сковороду кілька ложок води з каструлі. Перемішуємо і відразу подаємо, з натертим сыром.