Вершкова паста з помідорами і руколою простий рецепт.
Інгредієнти
На 2 порції:
Близько 120 г пасти ореккьетте або інших макарошек
10 помідорів чері
1 цибулина
1 зубчик часнику
1 пучок рукколи
1 склянку рослинних вершків
Сіль, перець за смаком
Вершкова паста з помідорами і руколою покроковий рецепт
1. Приготуйте макарони в підсоленій воді відповідно до інструкції на упаковці. Наріжте цибулю і часник, тушкуйте в оливковій масле.
2. Вимийте помідори і наріжте їх навпіл. Також трохи обсмажте помідори, додайте рукколу, а потім полийте сливками.
3. Відкиньте макарони на друшляк, додайте в каструлю і перемішайте. Приправте сіллю і перцем за смаком 👌🏻