Віденський печиво з какао від П’єра Ерме простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
🔹130 гр борошна
🔹15 гр какао
🔹125 гр вершкового масла кімнатної температури
🔹50 гр цукрової пудри щіпка
🔹1,5 ст л білків (це ~ 1 яєчний білок)
🔹Пластівці солі fleur de sel
Віденське печиво з какао від П’єра Ерме покроковий рецепт
1. Розігріти духовку до 180°. Просіяти борошно з какао і сіллю. Масло збити до пишноти, додати пудру і збити в пишну масу. Додати білки і збити. Всипати борошно з какао і швидко перемешать.
2. Деко застелити пергаментом і тісто відсадити з кондитерського мішка з насадкою. Відсаджувати s-подібною формою розміром 3 × 5 див. Випікати ~12 минут.
3. Печиво може здатися м’яким в центрі, коли будете діставати, але на решітці воно швидко охолоне й стане хрустящим.
4. Відразу ж посипати його пластівцями солі fleur de sel (можна не посипати). Зберігати в контейнері. Можна розтопити шоколад і прикрасити їм краю печива, присипавши їх улюбленими орешками.