Відкритий тарт пиріг зі сливами, горіхами і вершками

Нещодавно мені привезли величезний пакет злив і, звичайно ж, я одразу почала шукати, що б такого смачного і цікавого з них приготувати. Як приготувати смачний Відкритий тарт пиріг зі сливами, горіхами і вершками рецепт простий в духовці. Знайшла кілька рецептів пирогів. Вирішила зупинитися на цьому і не пошкодувала, раджу і вам.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно-220г
Цукрова пудра-20г
Вершкове масло-100г
Сметана-80г
Розпушувач-1ч.л.
Щіпка солі

Для начинки:
Вершки 33%-250г
Цукор-50г
Яйце-1шт.
Жовтки-3шт.
Борошно-1ст.л.
Сливи ~300г
Горіхи-60г

Відкритий тарт пиріг зі сливами, горіхами і вершками покроковий рецепт

1. Тісто готується дуже просто: змішуємо просіяне борошно з розпушувачем, сіллю і цукровою пудрою. Додаємо розм’якшене вершкове масло і сметану, замішуємо тесто.
2. Розкачуємо тісто і розподіляємо його по змащеній маслом формі з бортиками. Для начинки змішуємо вершки, цукор, яйця, жовтки, борошно, попередньо подрібнені горіхи і все ретельно перемешиваем.
3. Сливи промиваємо, відокремлюємо кісточки. Викладаємо скибочки злив на тісто. Зверху розподіляємо заливку. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 минут.