Вірменський Хохоп тушкована курка з цибулею і гранатом на сковороді

Як зробити смачний вірменський Хохоп тушкована курка з цибулею і гранатом на сковороді простий рецепт. Для Вас сьогодні змонтувала дуже просте і смачне блюдо вірменської кухні🇦🇲. Насправді я не очікувала що буде так смачно🔥 Це потрібно обов’язково спробувати 👌 Традиційне вірменське блюдо вважається переважно новорічним.

Інгредієнти

✅курка – 1 кг
✅рослинне масло – 100 мл
✅зерна 1 гранат
✅цибуля ріпчаста – 3-4 головки
✅сіль, червоний перець/паприка
✅свіжа зелень (кінза)

Вірменський Хохоп тушкована курка з цибулею і гранатом на сковороді покроковий рецепт

1. Курку посолити-поперчити і в розігрітому маслі обсмажуємо до золотавої скоринки, потім прибираємо з вогню і обсмажуємо лук.

2. Нарізану півкільцями до золотистої скоринки. Потім викладаємо м’ясо до цибулі і тушкуємо під кришкою 20 минут.

3. Викладаємо гранат і тушкуємо під кришкою ще 10 хв. В кінці посипаємо зеленню і зернами граната.

Відео рецепт 👇