Добра і мирного неба, друзі. Я до вас з рецептом пасок. За цим рецептом вони виходять вологі і смачні. Вологі паски на сметані і молоці рецепт простий.
Інгредієнти
-+ 800 гр борошна
4 яйця
0.5 год л солі (трохи менше)
10 гр дріжджів
220 гр цукру
100 гр сметани
250 мл молока
50 гр родзинок
130-140 гр масла вершкового
Вологі паски на сметані і молоці покроковий рецепт
1. Для початок замішуємо тісто: до яєць додаємо цукор, сіль, змішуємо. Далі додаємо сметану, тепле молоко і розтоплене масло, змішуємо. Далі вже додаємо дріжджі і борошно, і замішуємо тісто. Додаємо родзинки і ще трохи замішуємо. Тісто не повинно бути плотным.
2. Залишаємо тісто на 2-3 години. Замісіть тісто у великій посуді, так як тісто підніметься в рази. Як тісто підійде , перекладаємо його по формах. Використовуйте рослинну олію, щоб тісто не липло до рук. Тісто кладіть до половини форми. Накриваємо і залишаємо ще на годину відстоятися тесту.
3. Випікаємо при температурі 160-170 г 40-50 хв. після прикрашаємо глазур’ю. У мене цукрова глазур на желатині. Замочуємо желатин ( 4-5 гр) До 100 гр цукрової пудрі додаємо 2 ст л води і 7-9 до лимонного сока.
4. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім як почне кипіти прибираємо з вогню і додаємо желатин. Збиваємо до білого і все. Прикрашаємо відразу ж, так як глазур відразу застывает.
Відео рецепт 👇