Вялене мясо свинини шиї в домашніх умовах

Як зробити смачне В’ялене м’ясо свинини шиї в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Свинина – 1,5 кг
Сіль – 1 кг
Куркума – 3 столові ложки

В’ялене м’ясо свинини шиї в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Гарненько промити м’ясо і натерти з усіх боків куркумою. На дно форми висипати сіль, покласти м’ясо і зверху засипати сіллю. Накрити харчовою плівкою. Поставити в холодне місце на 3 суток.

2. Через 3 доби промити шию під проточною водою. Відправити на 6 годин вимочуватися. Кожні 30 хвилин міняти воду Злити воду і залишити на 1 годину, щоб стекла рідина. Насадити на шампур.

3. Підвісити сушитися на кухню під марлю. Буде сохнути при кімнатній температурі до 6 діб. Рекомендую спробувати приготувати. Це дуже смачно. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇