В’ялені сливи в духовці в домашніх умовах на зиму рецепт.
Інгредієнти
2-3 кг слив, 2 дека, 2 банки по 300 -350 гр на виході.
В’ялені сливи в духовці в домашніх умовах на зиму покроковий рецепт
1. Сливи розрізати навпіл, вийняти кісточки, викласти на деко, полити оливковою олією, посолити, поперчити, посипати розмарином і часточки часнику сверху.
2. Все в духовку на 100С+ конвекциях на 6 -7 годин. Далі складаємо в банки, при необхідності досолити, приправити часточками часнику і сухим розмарином еще.
3. Залити оливковою олією. Зберігати в холодильнику. Планую на тост з паштетом, тост з сирним сиром 😋
Відео рецепт 👇