Як приготувати смачну яблучну шарлотку з сиром рецепт в духовці. Не буває занадто багато яблучної випічки 😄 тому представляю вам новий рецепт. Неймовірно ніжна, повітряна шарлотка з приголомшливою кремовою текстурою.
Інгредієнти
– сир будь-якої жирності 200 гр.,
– яйце куряче 3 шт.,
– борошно 140 гр.,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– цукор 140 гр.,
– яблука 2-3 шт.,
– сіль щіпка,
– сметана 3 ст. ложки,
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки,
Яблучна шарлотка з сиром покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром, сіллю і ваніллю в щільну масу. Сир пробиваємо блендером або через сито разом зі сметанною в однорідну суміш. Змішуємо сир з яйцами.
2. Вводимо борошно і розпушувач. Акуратно перемішуємо. Форму 21 см змащуємо маслом. Відправляємо в тісто форму.
3. Яблука нарізаємо на тонкі часточки і викладаємо по колу поверх тіста. (Можна просто кубиками і перемішати з тестом) Випікаємо при 160°С до рум’яної скоринки, можна перевірити шпажкой.