Яблучний пиріг відкритий галета на сирному тісті

Як зробити яблучний пиріг відкритий галета на сирному тісті рецепт простий.

Інгредієнти

Для основи:
60 гр сиру однорідного
50 гр ц/з пшеничного борошна
1 білок
Сах.заступник або цукор

Готуємо начинку:
1 яблуко
Трохи води
Сах.зам

Яблучний пиріг відкритий галета на сирному тісті покроковий рецепт

1. ⠀Для основи:
Змішуємо всі інгредієнти в однорідне тісто. На силіконовим килимку надаємо форму основі.
Ставимо в духовку трохи пропектися на 10 хвилин при 180°.
2. Готуємо начинку:
Яблуко чистимо від шкірки і ріжемо на невеликі кубики. Перекладаємо в сотейник, додаємо трохи 🤏 води, що проварити до полумягкости і підсолоджувач
Викладаємо начинку на основу і випікаємо 15 хвилин при 180°