Яблучний пиріг з чізкейк, і крамблом

Яблучний пиріг з чізкейк, і крамблом простий рецепт 🤍 Пироги я дуже люблю…їх так швидко можна приготувати і майже відразу можна насолоджуватися незабутнім смаком. Обов’язково зварити смачну каву, або заварити незвичайний чай, і просто насолода🤍

Інгредієнти

Для основи
Печиво 200 гр
Масло вершкове(солоне) 60 гр

Для чізкейку
Сир м’який 250 гр
Цукрова пудра 80 гр
Яйце 1 шт

Карамелизованные яблука
Яблука 3 шт
Цукор 100 гр
Кориця 1/2 год л
Сік лимона 2 ст л
Масло вершкове 30 гр

Крамбл зверху
Вівсяні пластівці 150 гр
Масло вершкове(солоне) 60 гр
Цукор 80 гр
Кориця 1/2 год л

Яблучний пиріг з чізкейк, і крамблом покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити в крихту з’єднати з розтопленим вершковим маслом, перемішати, пересипати крихту в форму де буде готуватися яблучний пиріг. Чізкейк готуємо , сир (можна рикоту) з’єднати з яйцем і цукровою пудрою, злегка збити до однородности.

2. Перекладаємо чізкейк в форму до основи. Карамелізуємо яблука, яблука нарізати кубиком, поставити на вогонь, додати шматочок вершкового масла, сік лимона і цукор, хвилин 7 карамелізуем. Потім перекладаємо у форму поверх чизкейка.

3. Крамбл зверху, вівсяні пластівці з’єднати з маслом, цукром і корицею, і пропустити через блендер, цією крихтою засипати пиріг. Випікати при 180С приблизно 25-30 минут.

Відео рецепт 👇