Ягідна ікра з агар агару і ягідного пюре простий рецепт. Готується просто, виходить смачно і красиво). Таку ікру можна їсти, як окремі ласощі 😋, а також використовувати в якості декору🍓 або складової частини десерту🧁.
Інгредієнти
Ягідне пюре – 105 гр.
Вода – 30 мл
Цукор – 10 гр.
Агар-агар – 2.5 гр.
Рослинна олія
Ягідна ікра з агар агару і ягідного пюре покроковий рецепт
1. Рослинне масло прибрати в морозильну камеру. У сотейнику об’єднати ягідне пюре, воду, цукор, змішаний з агар-агаром і довести до кипения.
2. Зняти з плити і перелити в кондитерський мішок або можна використовувати шприц. Дістати з морозилки масло і з мішка капати ягідну суміш в масло.
3. Отриману ягідну ікру промити холодною водою. Термін зберігання 7 дней.
Відео рецепт 👇