Ягідний чізкейк з чорною смородиною, йогуртом, вершками без випічки

Чорносмородиновий чізкейк! Ягідний чізкейк з чорною смородиною, йогуртом, вершками без випічки простий рецепт.

Інгредієнти

Печиво Орео (або будь-яке інше хрустке) 150гр без білих прошарків
Масло вершкове 60гр
Сир сирний 300гр
Йогурт 120гр
Вершків 33-35% 160гр
Желатин в сирну масу 9g
Пюре смородини в сирну масу 40гр
Цукор в сирну масу 80гр
Пюре смородини в смородиновий соус 160гр
Цукор 90гр
Желатин в соус 2,5 гр

Ягідний чізкейк з чорною смородиною, йогуртом, вершками без випічки покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити в блендері в крихту, змішати з маслом і викласти у форму 16см, утрамбувати, поставити в морозилку хвилин на 20. Пюре (40гр) змішати з цукром, закип’ятити, додати замочений желатин, растворить.
2. Сир, йогурт, вершки збити 2-3 хвилини, влити гарячу смородину з цукром і желатином. Викласти масу поверх шару з печива, розрівняти, поставити в холодильник.
3. Приготувати соус. Пюре змішати з цукром, проварити 3-4 хвилини, додати замочений желатин, злегка остудити, вилити зверху сирної массы.

4. Соус виходить густий, як на фото, але якщо хочеться повністю желе, то додайте 4г желатину. Стабілізувати в холодильнику 6 годин, акуратно зняти кільце і подавать.