Ягідний ганаш з брусниці та білого шоколаду простий рецепт.
Інгредієнти
приблизно на 10 шт:
Шоколад білий – 100 гр
Брусничне пюре – 80 гр
Ягідний ганаш з брусниці та білого шоколаду покроковий рецепт
1. Пюре нагріти до перших ознак кипіння і вилити на шоколад. Почекати 1 хвилину і пробити блендером до однорідності. Перелити в широку плоску емкость.
2. Накрити харчовою плівкою «вконтакт» (покласти плівку на ганаш) і прибрати в холодильник на стабілізацію. Ганаш досить швидко стабілізується – може знадобиться всього кілька годин – слідкуйте за текстурою 😉
3. Ганаш готовий 🤗 P. S. ВАЖЛИВО! Шоколад використовуємо з високим вмістом какао – масла- 32% і вище. Стабільність ганаша повністю залежить від якості шоколаду 🙏🏻 P. P. S. Пюре з брусниці готувала сама – подрібнила ягоди до стану пюре.