Ягідний оцет з малини будинку – якості як у Франції! Реально це топ і смак у підсумку вийшов крутіше, тк все своїми ручками і без консервантів!
Інгредієнти
✔️малина 200 гр
✔️0,5 мл білого винного оцту
✔️1 ст л цукру
Ягідний оцет з малини покроковий рецепт
1. У мене малина з нашої дачі, не мою, на малині природний антисептик, відразу в шлях! Пів порції ягід розчавити з цукром, оцет прогріти до сильно теплого, з’єднати з давлеными ягодами, перемішати, залишити на 2 дні в холодильнику. Потім цю суміш процідити, додати другу частину ягід, дати настоятися 1 тиждень, і знову процідити, натискаючи на ягоды.
2. Використовуйте там, де був би доречний бальзамік, я люблю з оливковою олією +зерниста гірчиця+ малиновий оцет, перемішайте і дайте постояти, часничок теж зайде!
3. Пропорції:
✔️1 маленький зубчик часнику
✔️3 ст л малинового оцту
✔️цукор, якщо потрібен, додайте у мене оцет і так солодкуватий
✔️сіль щіпка
✔️4 ст ложки з гіркою хорошого оливкової олії
✔️чорний мелений перець
✔️гірчиця на вибір – зерниста 3 чл або діжонська 2 чл або російська сильна 1 чл без гірки!
✔️1 маленький зубчик часнику
✔️3 ст л малинового оцту
✔️цукор, якщо потрібен, додайте у мене оцет і так солодкуватий
✔️сіль щіпка
✔️4 ст ложки з гіркою хорошого оливкової олії
✔️чорний мелений перець
✔️гірчиця на вибір – зерниста 3 чл або діжонська 2 чл або російська сильна 1 чл без гірки!
Відео рецепт 👇