Як солити кавуни на зиму в 3-літрових банках звичайний простий рецепт будинку.
Інгредієнти
кавун
маринад на 3 літри води,
3 ст. л солі і 5 ст. л цукру.
на 1,5-2 л банку 1 ст. л. оцтової есенції
Як солити кавуни на зиму в 3-літрових банках покроковий рецепт
1. Кавун очищаємо від шкірки (можна і очистити від кісточок, а можна зовсім ні від чого не очищати – на любителя, в загальному), складанні в стерилізовані банки, не утрамбовуємо, бо все перетвориться в кашу.
2. Готуємо маринад: на 3 літри води, 3 ст. л солі і 5 ст. л сахара.
3. Доводимо до кипіння, заливаємо банки з кавунами маринадом, додаємо на 1,5-2 л банку 1 ст. л. оцтової есенції та закатываем!