Як засолити сало в розсолі в банку з часником домашню

Хотіла зробити красиву нарізку з зеленим цибулею, чорним хлібом – по класиці👌🏼 Як засолити сало в розсолі в банку з часником домашню простий рецепт. Але моїм читачам невтерпеж😅 Терміново потрібен рецепт. Сало в баночці “ПЯТИМИНУТОЧКА” – найсмачніше САЛО, всі в захваті!

Інгредієнти

(на три банки 1 л):

Сало з м’ясним прошарком – 2 кг
Часник – 9 зубчиків
Лавровий лист – 3 шт.
Запашний горошок – 21 шт.
Вода – 1,5 л
Сіль велика – 150 р.

Як засолити сало в розсолі в банку з часником домашню покроковий рецепт

1. Сало нарізати брусочками, закласти в банки разом зі спеціями. Закип’ятити воду з сіллю і залити цим розсолом банки.
2. Закрити гвинтовими кришками. Опустити в каструлю з гарячою водою (на дно покласти рушник).

3. Після закипання томити на повільному вогні 2 години. Готові банки остудити, зберігати в погребе/подвале/холодильнике.