Як зробити дзеркальну глазур для торта в домашніх умовах

Як зробити дзеркальну глазур для торта в домашніх умовах простий рецепт. Це дуже смачна і нереально дзеркальна шоколадна глазур 😍.

Інгредієнти

▪️ листової Желатин – 12 гр.
▪️ Вершки 33% – 160 мл
▪️ Цукор – 240 гр.
▪️ Вода – 100 мл
▪️ Сироп глюкози – 80 гр.
▪️ Какао – 80 гр.

Як зробити дзеркальну глазур для торта в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воді до набрякання. Воду, цукор і глюкозу скласти в сотейнику і ставимо на плиту підігріватися. Паралельно ставимо нагріватися вершки. Як тільки сироп нагріється до 111 гр., вливаємо вершки, знімаємо з плити і перемешиваем.
2. Всипаємо просіяний какао, перемішуємо, кладемо віджатий желатин, ще раз перемішуємо. ( я ще проціджую масу через сито).
3. Переливаемся глазур у високий стакан і пробиваємо заглибним блендером, тримаємо його при 45 градусах і, щоб блендер не торкався дна чаші.)
4. Остуджуємо глазур ( робоча температура глазурі 36-40 градусів) і покриваємо добре заморожений торт.