Як зробити патьоки на торт з молочного шоколаду

Як зробити патьоки на торт з шоколаду молочного рецепт простий. Хоч я вже писала подібний пост, нооо питання все одно продовжують надходити, тому репит пліз: Є багато способів, мені більше підходить цей:

Інгредієнти

▪️ Вершки 33% – 50 мл
▪️ Шоколад молочний – 100 гр.

Як зробити патьоки на торт з шоколаду молочного покроковий рецепт

1. Вершки нагріваємо до закипання, виливаємо на порубаний шоколад, даємо пару хвилин відстоятися і перемішуємо до однорідності (при необхідності пробиваємо блендером, але не перестарайтеся, щоб не було бульбашок).
2. Охолоджуємо до кімнатної температури і наносимо на добре. ОХЛАЖДЕННЫЙ.
3. Торт, зручним вам способом. Я використовую одноразовий мішок. Для білого шоколаду пропорції вершків до шоколаду 1:3. Для темного 1:1.