Як зробити золоті патьоки на торті простий рецепт. Один з найулюбленіших прийомів для декору торта – це патьоки. А якщо вони ще й благородного золотого кольору… Є декілька способів зробити:
Інгредієнти
Спосіб N1:
шоколад + вершки + харчової блиск
Спосіб N2:
блиск + цукрова пудра + спирт
Як зробити золоті патьоки на торті покроковий рецепт
1. Спосіб N1:
Шоколад змішуємо з вершками один до одного. Робимо рідким ганашем патьоки, чекаємо поки схопляться. І зверху покриваємо блеском.
Шоколад змішуємо з вершками один до одного. Робимо рідким ганашем патьоки, чекаємо поки схопляться. І зверху покриваємо блеском.
2. Спосіб N2:
Змішуємо 1 чайну ложку спирту, 1 чайну ложку кандурина і 1 столову ложку цукрової пудри. Спирт краще додавати по чуть-чуть, суміш не повинна бути занадто рідкою!
Змішуємо 1 чайну ложку спирту, 1 чайну ложку кандурина і 1 столову ложку цукрової пудри. Спирт краще додавати по чуть-чуть, суміш не повинна бути занадто рідкою!
3. Ще один секрет ідеальних золотих патьоків, це хороший щільний блиск. Я завжди користуюся золотим блиском від Glican.