Японський сендвіч з яйцем Тамаго Санд

Як смачно зробити Японський сендвіч з яйцем Тамаго Санд простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

6 яєць
¼ чайної ложки солі
½ чайної ложки цукру
⅛ год . л. чорного перцю
⅓ склянки японського майонезу
1 чайна ложка сушеної петрушки
6 міні булочок

Японський сендвіч з яйцем Тамаго Санд покроковий рецепт

1. Варіть яйця протягом 13 хвилин, додавши у воду оцет і сіль (не обов’язково), після очистіть їх. Відокремити жовтки від білків. Перекладіть білки в іншу миску. Пропустіть жовтки через дрібне сито.

2. Дрібно наріжте яєчні білки. З’єднайте яєчні жовтки і білки. Приправте сіллю, чорним перцем, цукром і японським майонезом.

3. Перемішати до кремоподібного стану. Булочки розріжте навпіл. Викладіть яєчний салат в булочку. Прикрасьте сушеної петрушкою. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇