Яєчня з помідорами, болгарським перцем і цибулею на сковороді простий рецепт. Сьогодні ділюся з вами рецептом, який готують абсолютно в кожній вірменській родині на сніданок😋 Це просте, дуже смачне, ароматне і корисне блюдо, яке дасть вам заряд сил на весь день💪🏼😃 Беріть цей рецепт на замітку і радуйте своїх близьких.
Інгредієнти
•Яйця – 6-10 шт.
•Помідори – 3-4 шт.
•Перець солодкий – 2 шт.
•Перець гострий – за смаком.
•Цибуля – 1 шт.
•Мікс зелені – 25 р.
•Сіль/Перець – за смаком.
•Вершкове масло – 50 р.
Яєчня з помідорами, болгарським перцем і цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Готуємо на вогні трохи вище середнього. Розтопимо вершкове масло і обсмажимо цибулю до легкого золотавості. Як тільки цибуля починає золотиться відправимо помідори з перцем і тушкуємо 5-10 хвилин, залежно від того, чи ви хочете почувати шматочки помідорів або довести їх до однородности.
2. Мені подобається коли помідори тримають форму. Далі відправимо нарізану зелень і все ретельно перемішати. Заливаємо збиті яйця в сковороду і акуратно помішуємо, щоб яйця розподілилися по всій сковорідці, в процесі робіть поглиблення, щоб яйця припали всередину та рівномірно приготавливались.
3. Соліть і перчіть за смаком, інших спецій не знадобиться. Подаємо в гарячому вигляді, додатково притрусивши свіжою зеленню. Лавашем або будь-яким іншим улюбленим хлібом прихоплюємо і їмо, радуемся.
Відео рецепт 👇