Як зробити Їжачки з фаршу з рисом і підливою на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Яловичий фарш-500 гр
Рис-100 гр
Яйце-1 шт
Сіль,чорний перець за смаком
Цибуля-1 шт
Морква-2 шт(маленькі):
1 морква -у фарш
1 моркву-на піджарку
Тому.паста-1 ст. ложка
Окріп-1-1.5 склянки води
Їжачки з фаршу з рисом і підливою на сковороді покроковий рецепт
1. До фаршу додати яйце, сіль, перець, промитий рис і моркву. Перемішати. Сформувати тефтельки.
2. На олії обсмажити цибулю з морквою, додати томатну пасту, окріп, всі перемешать.
3. Зверху укласти тюфтельки, накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати 20 хвилин.
Перед подачею посипати зеленью.
Перед подачею посипати зеленью.
Відео рецепт 👇