З Макаронс тістечко Чізкейк Малина

Як смачно зробити з Макаронс тістечко Чізкейк Малина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Макаронс ‘Малиновий чізкейк’🍰💞 Я думаю, ви знаєте, що макаронс досить примхливий десерт і дуже часто не виходить..то кришечки ‘вибухнуть’, то спідничка не підніметься.. Але, завдяки цьому рецепту, у мене макаронс виходять кожен раз! З різними духовками, пергаментами і режимами випічки! Із задоволенням ділюся ним з вами📝

Інгредієнти

На 10-12 макаронс нам треба:
1. Мигдальна борошно – 120 гр
2. Цукрова пудра – 120 гр
3. Білок – 85 гр
4. Цукор – 85 гр

Начинка:
1. Малинове варення/джем – 100 гр
2. Сирний сир – 300 гр
3. Цукрова пудра – 60 г
4. Вершкове масло – 80 гр
5. Ваніль – щіпка

З Макаронс тістечко Чізкейк Малина покроковий рецепт

1. Готуємо кришечки👇🏼 Змішати і просіяти мигдалеву борошно з цукровою пудрою. В окремій ємності збити білок з цукром до міцною, блискучої маси. Хвилини 4-5. Дзьобик на віночку міксера повинен тримати форму та бути міцним. Половину збитої маси перекласти до мигдальної муки з цукровою пудрою і добре перемешать.

2. Потім додати другу половину збитої маси і обережно, м’якими рухами перемішати все разом. Можна працювати лопаткою, можна ложкою. Тісто має бути не густий і не рідкий. На відео показала, як вона повинна стікати з лопатки. Це важливий момент. Маса повинна тягнутися повільно-повільно. На силіконізований пергамент або силіконовий килимок відсадити кружочки.

3. Для цього потрібно перекласти масу в мішок з насадкою або просто обрізати кінчик біля мішка. Відсадити в шаховому порядку і випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 140 градусів, 15-16 хвилин. Дістати з духовки, прибрати з дека і дати повністю охолонути. Тільки потім можна відклеювати від пергаменту. Кришечки зберігати в контейнері, у холодильнике.

4. Робимо начинку. Змішати сирний сир, масло, цукрову пудру, ванілін і 20 грам джему. Все, начинка готова, можна збирати макаронс. Знайдіть однакові половинки і на одну кришечку отсадите крем, а всередину малиновий джем і закрийте другий крышечкой.

5. Залиште їх в холодильник для просочення на 2-3 години і можна насолоджуватися. Нереальні, ніжні і дуже прості в приготуванні макаронс виходить з цього рецепту.

Відео рецепт 👇