Закуска з баклажанів, солодкого перцю, моркви та цибулі

Ця закуска просто гармата, бомба, петарда 😊🧨💥 Готується він швидко, а з’їдається ще швидше. Закуска з баклажанів, солодкого перцю, моркви та цибулі на святковий стіл простий рецепт.

Інгредієнти

Баклажан – 3 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Кінза – половина пучка
Часник – 3 зубчики

Заправка:
Оцет 9% – 2 ст. л.
Вода – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 2 ст. л.

Закуска з баклажанів, солодкого перцю, моркви та цибулі покроковий рецепт

1. Соломкою нарізаємо цибулю, перець і моркву і обсмажуємо все на середньому вогні 3-4 хвилини. Вимикаємо вогонь і додаємо подрібнену кінзу і часник. Баклажани нарізаємо кільцями й обсмажуємо з двох сторін на масле.

2. Для заправки змішати оцет, воду, сіль і цукор. Тепер збираємо все шарами: баклажани, зажарка з овочів, і так далі поочередно.

3. Заливаємо все заправкою овочі і прибираємо в холодильник на пару годин, періодично перевертаючи контейнер. Дістаємо і насолоджуємося річної смачною закускою. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇