Як зробити закуску з буряка на зиму в банках рецепт простий. Її можна використовувати як самостійну страву, а можна додавати в зажарку для борщу.
Інгредієнти
Буряк-1 кг
Перець болгарський-100-150 гр
Морква-1 середня
Помідори-300-400 гр
Цибуля ріпчаста-100 гр
Часник-50 гр
Олію соняшникову-50-100 мл
Сіль-1 десертна ложка
Цукор-2 десертні ложки
Оцет-за смаком
СІЛЬ, ЦУКОР, ОЦЕТ – можна додавати за смаком
Закуска з буряка на зиму в банках покроковий рецепт
1. Буряк і моркву очистити і натерти на крупній тертці. Помідори, перець і цибулю подрібнити в блендері або пропустити через мясорубку.
2. Все з’єднати в кострюле, додати масло, цукор і сіль, перемішати і варити на повільному вогні 50 минут.
3. За 5 хвилин до закінчення додати подрібнений часник і оцет. Можна закатати під кришку, а можна прибрати в холодильник і вживати. Приємного апетиту!!!
Відео рецепт 👇