Пікантна закуска з баклажанів. ⠀ Роблю цю закуску вже років 10 – ну дуже смачно! Закуска з смажених баклажанів на сковороді з часником швидко і смачно простий рецепт будинку. Під шашлик, на брускетту, до картопельки – ідеально! Ароматно і дуже смачно! ⠀ Якщо ви любите баклажани, обов’язково спробуйте! ⠀
Інгредієнти
4-5 баклажанів
1 пучок базиліка
1 пучок кінзи
1 пучок петрушки
1 головка часнику
1 склянку води
0,5 склянки оцту 9%
Закуска зі смажених баклажанів на сковороді з часником покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати кружечками, товщиною 0,5-0,7 см. Посолити. Залишити на 15 хвилин. ⠀ Ти іноді нарізаєш всю зелень, часник пропустиш через прес. Змішати. ⠀ Воду змішати з оцтом. ⠀
2. Баклажани обсушити паперовими рушниками. ⠀ Розігріти Сковороду, додати трохи олії, викласти баклажани і обсмажити з двох сторін. ⠀ Перекласти баклажани в маринад.
3. Буквально на хвилинку, поки ви будете викладати іншу партію баклажанів на сковорідку. ⠀ Вийняти баклажани з маринаду, викласти шаром в контейнер. Посипати зеленню. ⠀
4. Таким чином, приготувати баклажани, викладаючи шар за шаром в контейнер і посипаючи зеленню. ⠀ Потім накрити кришкою і поставити в холодильник на добу. Закуска готова!
Відео рецепт 👇