Закуску з кабачків з помідорами, яйцями та горбушею консервованої простий рецепт.
Інгредієнти
• кабачок 1шт
• борошно пшеничне 3ст.л
• масло рослинне 2ст л
Начинка:
• відварене яйце 2шт
• томати 150гр
• горбуша консервована 1б.
• зелень
Соус:
• сметана 2ст л
• часник свіжий 1зуб
• сіль
• перець
Закуску з кабачків з помідорами, яйцями і горбушею покроковий рецепт
1. Кабачок нарізаємо кільцями, обвалюємо в борошні й обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору, перекладаємо на салфетку.
2. Робимо начинку, в миску, додаємо відварене яйце, томати, консервовану горбушу і дрібно нарізану зелень, перемішуємо. Робимо соус, змішуємо сметану, часник, сіль перец.
3. Смажені кабачки викладаємо на тарілку, змащуємо соусом, додаємо листовий салат, зверху начинку, посипаємо перцем. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇