Заливний пиріг на кефірі з кукурудзою і сиром

Заливний пиріг на кефірі з кукурудзою і сиром простий рецепт. Пирога по цьому рецепту виходить з насиченим сирним смаком і аромат 😍 А тісто пористе і ніжне. Кукурудза з сиром дивовижно поєднується😍👍🏼 Пиріг для любителів несолодкої випічки!

Інгредієнти

для начинки
▪️кукурудза – 160 р
▪️цибуля – 1 Шт
▪️томатна паста – 60 г
▪️часник – 2 зубчики
▪️петрушка – 5-10 р
▪️олія соняшникова 20 мл
▪️сіль, перець
▪️орегано за бажанням

для тесту
▪️Борошно – 280 р
▪️Кефір 2,5% – 400 мл
▪️Яйця С1 – 4 Шт
▪️Сир твердий – 100 г
▪️Олія соняшникова 50 мл
▪️Розпушувач – 10 г
▪️Сіль – 0,5 ч. л.

Заливний пиріг на кефірі з кукурудзою і сиром покроковий рецепт

1. На розігрітій сковороді обсмажте на соняшниковій олії цибулю і часник до прозорості цибулі. Потім в сковороду додайте кукурудзу, подрібнену петрушку і томатну пасту, розведену невеликою кількістю води. Всипте сіль, чорний мелений перець і сушений орегано (за бажанням).

2. Перемішайте і продовжуйте обсмажувати вміст сковороди на середньому вогні приблизно 5 хв. Коли начинка буде готова , можна зайнятися тестом. Збити яйця на пінки, влити до яєць кімнатної температури кефір, додати борошно , крохмаль, сіль, сир і соняшникова Масло.
3. Перемішати до однорідності. Фоми попередньо змастіть маслом і вилийте частину тіста. Потім розподіліть начинку і вилітайте залишок тіста. Випікати в розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів. Час випікання може бути у всіх різний, залежить від діамін формы.

4. Моя форма d 30 див. Пиріг дуже смачний і гарячим, і в холодному вигляді холодним, з холодильника. P. S. Я використовую в цьому рецепті солодку кукурудзу «6 соток», тому що у неї 100% натуральний состав.

Відео рецепт 👇