Заливний пиріг з шинкою, сиром, грибами на кефірі

Цей ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ З ШИНКОЮ зметуть з вашого столу 🔥🔥🔥 Готувати всім, можна відразу 2 порції 😋 Підтримайте мій рецепт лайками ❤ і обов’язково збережіть його👍. Заливний пиріг з шинкою, сиром, грибами на кефірі простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

1 ст. (250г) кефіру
1 яйце
0,5 ч. л. солі
запашний мелений перець
100г борошна
0,5 ч. л. соди
200г шинки
1 велика цибулина
300г печериць
50г твердого сиру (натерти)
Олія для обсмажування

Заливний пиріг з шинкою, сиром, грибами на кефірі покроковий рецепт

1. Духовку включити на 190°С. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити на олії до рум’яного кольору. Викласти в миску. Печериці нарізати шматочками і обсмажити в тій же сковороді. Шинку (у мене були сосиски😁) нарізати кубиком або соломкой.

2. Кефір, яйце, сіль, перець змішати віночком, додати борошно і соду, розмішати. Додати в тісто гриби, цибулю і шинку, розмішати. Змастити середню форму маслом (у мене близько 16×29 см).

3. Вилити тісто у форму, зверху присипати сиром (у мене знайшлася тільки бринза) і відправити в духовку при 190° близько 30-40 хвилин до рум’яного кольору верху. Час залежить від товщини пирога, розміру вашої формы.