Запечена фарширована індичка цілком у духовці

Як зробити запечену фаршировану індичку цілком у духовці рецепт простий. Дорогі мої, свята давно пройшли, але це не означає, що ми не може приготувати святкову страву і порадувати себе і своїх рідних чимось смачним і красивим. Шикарний рецепт форшированной індички. Ця страва завжди буде центром уваги на вашому столі.
Час приготування індички залежить від її ваги, духовки і твердості м’яса. Тим, хто пробує це вперше, варто обзавестися термометром для м’яса. Внутрішня температура буде становити 70 градусів по закінченні часу приготування. Якщо вона ще не досягла цієї температури, час приготування слід збільшити. Таким чином, ви не з сталкнетесь з неприємними сюрпризами.

Інгредієнти

індичка~3 кг;
1/2 ст. рослинного масла;
Сіль;
Перець;
4 ст. л. гірчиці;
Апельсин

Для плову:
1 цибулина;
2 ст. рису,
3 ст. л. вершкового масла;
4 ст. л. рослинного масла;
1 ч. л. цукру;
Перець;
1 ч. л. кориці;
Сіль;
2 ст. л. дрібного ізюму;
3 ст. води або бульйону

Запечена фарширована індичка цілком у духовці покроковий рецепт

1. В ємності змішуємо гірчицю, оливкова олія, чорний перець і сіль. Можна додати улюблені приправи. Перемішуємо. Змащуємо індичку з усіх боків і залишаємо маринуватися 3 – 4 години. Чим довше ви маринуете індичку, тим вона смачніше. А поки приступаємо до приготування плова.
2. Спочатку промиваємо рис, потім додаємо гарячу воду, солимо і залишаємо на 20 хвилин. Це необхідно для того щоб прибрати крохмаль з рису і в підсумку плов вийшов розсипчастий. Нагріваємо олію і вершкове масло, кладемо дрібно нарізану цибулю. Трохи пасеруємо. Потім додаємо промитий рис.

3. Трохи обсмажуємо. Потім вливаємо воду, додаємо цукор, сіль, корицю і перець. Всипаємо дрібний родзинки. Накриваємо кришкою і на маленькому вогні тушкуємо до напівготовності. Плов трохи остудити. Закладаємо в рукав індичку і заливаємо туди ж залишився маринад. Начинити індичку рисом.

4. Зверху помістити разразанные апельсини. Акуратно скріпити зубочистками розріз, щоб начинка не випала. Випускаємо повітря і зав’язуємо рукав. Помістити в розігріту до 190 °С духовку на 2-3 години. Запікаємо індичку в рукаві, уклавши її на спинку. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇