Хрусткі курячі гомілки! Куряча гомілка в рукаві! Запечена гомілка куряча в духовці в рукаві для запікання простий рецепт.
Інгредієнти
Куряча гомілка – 7-8 штук
Сіль – 0,5 ч. л.
Приправа для курки – 1 столова ложка
Рослинна олія – 2 столові ложки
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 2 шт
Лимонний сік – 2 столові ложки
Соєвий соус – 2 столові ложки
Гірчиця – 1 чайна ложка
Запечена гомілка куряча в духовці в рукаві для запікання покроковий рецепт
1. Курячу гомілку промити, обсушити і зробити надрізи. Викласти в миску, додати сіль, приправу для курки, рослинне масло, соєвий соус, лимонний сік, гірчицю, часник, лавровий лист.
2. Добре перемішати. Залишити мінімум на 1 годину, краще на ніч. Підготувати рукав для запекания.
3. Викласти курячу гомілку, зробити отвори. Готувати при температурі 180°C 40 хвилин Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇