Запечена гомілка куряча в духовці в рукаві для запікання

Хрусткі курячі гомілки! Куряча гомілка в рукаві! Запечена гомілка куряча в духовці в рукаві для запікання простий рецепт.

Інгредієнти

Куряча гомілка – 7-8 штук
Сіль – 0,5 ч. л.
Приправа для курки – 1 столова ложка
Рослинна олія – 2 столові ложки
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 2 шт
Лимонний сік – 2 столові ложки
Соєвий соус – 2 столові ложки
Гірчиця – 1 чайна ложка

Запечена гомілка куряча в духовці в рукаві для запікання покроковий рецепт

1. Курячу гомілку промити, обсушити і зробити надрізи. Викласти в миску, додати сіль, приправу для курки, рослинне масло, соєвий соус, лимонний сік, гірчицю, часник, лавровий лист.

2. Добре перемішати. Залишити мінімум на 1 годину, краще на ніч. Підготувати рукав для запекания.

3. Викласти курячу гомілку, зробити отвори. Готувати при температурі 180°C 40 хвилин Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇