Запечена груша з сиром рікотта, горіхами і медом в духовці

Навіть найпростіше може бути дуже смачним. Наприклад, як Запечена груша з сиром рікотта, горіхами і медом в духовці простий рецепт ✨ Але при цьому настільки вишукана, що можна подати і до святкового столу, і для романтичної вечері ідеальна🙏 Це класика, перевірена часом.

Інгредієнти

2 груші
150 гр. Рікотти лайт
15 гр. Волоського горіха
Мед і кориця за смаком

Запечена груша з сиром рікотта, горіхами і медом в духовці покроковий рецепт

1. Вантажу потрібно розрізати навпіл і за допомогою чайної ложки зробити рівне, круглий отвір. Заздалегідь замочити изюм.

2. Для начинки змішати рікотта, родзинки, частина рубленого волоського горіха і не багато меду. Начинкою наповнити отвори в груші. Посипати корицею, волоським горіхом і полити медом.

3. Запікати при 180° ~ 20-25 хвилин. Бажано їсти не остившім і ідеально з кулькою пломбира.