Запечена паста з брокколі, сиром, соусом бешамель в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
•350г пасти короткого формату
•400г брокколі
•400мл соусу бешамель
•100 г моцарели
•40г тертого твердого сиру (наприклад, пармезан)
•сіль
Запечена паста з брокколі, сиром, соусом бешамель в духовці покроковий рецепт
1. броколі Розібрати на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді близько 6 хвилин. Дістати з допомогою шумівки, воду не виливати. В тій же воді, де варилися броколі відварити пасту до стану «аль денте».
2. Моцарелу віджати від розсолу і нарізати кубиками. Форму змастити невеликою кількістю соусу бешамель. Змішати пасту з брокколі, соусом бешамель, моцарелою і половиною тертого сыра.
3. Викласти у форму і посипати твердим сиром. Випікати в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 20 хвилин (до рум’яної сирної скоринки).
Відео рецепт 👇