Запечена печінка по царськи у духовці з манкою, молоком, морквою і цибулею

Як смачно зробити запечену печінка по царськи у духовці з манкою, молоком, морквою і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Печінка 700 р
Сухарі 1 ст. л.
Манка 0,5 склянки
Молоко 110 мл
4-5 шт Морква
Цибулю 4-5 шт
Сіль, перець за смаком

Запечена печінка по царськи у духовці з манкою, молоком, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Яловичу печінку добре промити, зняти плівку, порізати на шматочки і перекласти в чашу блендера. Можна приготувати з курячої печінки. Буде ще ніжніше. Додати сухарі, манку, молоко, сіль і чорний перець. Збити до однорідності. Прибрати в холодильник.

2. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на олії хгі до м’якості (можна готувати на будь-якому маслі), перекласти в миску. Не засмажуйте цибулю. Обсмажити моркву до напівготовності, додати цибулю, сіль і чорний перець. Готувати пару минут.

3. Форму застелити фольгою. Викласти половину овочів. Розрівняти поверхню. Викласти половину печінки. Розподілити. Зверху залишилися овочі і печень.

4. Готувати 30-40 хвилин при 180°С (356°F). Стежте, щоб верх не горів. Дати повністю охолонути при кімнатній температуре.

5. Прибрати в холодильник на 3 години, краще на ніч. Любителі печінки обов’язково оцінять. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах!

Відео рецепт 👇