ПАЛТУС НА ЦИТРУСОВІЙ ПОДУШЦІ. Як же це смачно! Дивовижне поєднання. Запечена риба Палтус з апельсинами та лимонами в духовці простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Палтус (стейки або філе)
Апельсин
Лимон
Сіль
Чорний перець
Перець горошок
Розмарин
Для соусу:
Оливки
Зелена цибуля
Петрушка
Оливкова олія
Чорний перець
Лимон
Сіль за смаком
Запечена риба Палтус з апельсинами та лимонами в духовці покроковий рецепт
1. У формі для запікання робимо човник з паперу для випічки. Апельсин і лимон ріжемо кільцями, викладаємо на дно форми. Зверху викладаємо стейки. Додаємо сіль, чорний перець, перець горошок і розмарин (можна гілочки).
2. Закриваємо човник і запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин. Для соусу оливки ріжемо дрібно. Додаємо подрібнений зелений лук, петрушку, мелений перець, лимонний сік і сіль за вкусу.
3. Сервіруємо. На тарілку викладаємо пару кілець свіжого апельсина, колечко лимона і гарячу рибу. Зверху викладаємо соус.
Відео рецепт 👇