Курча тютюну в духовці з скоринкою і карамелизованной морквиною

Як смачно зробити Курча тютюну в духовці з скоринкою і карамелизованной морквиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще одна ідея для гарячого блюда на святковий стіл – ароматний курча з медовою морквою. Це дуже смачно, спробуйте! Курча з хрусткою скоринкою і медової морквою

Інгредієнти

Курча — 1 шт.
Сіль — за смаком
Морква очищена — 300 г
Олія — для змащування
Соєвий соус — 50 г
Мед — 50 г
Чебрець свіжий — 3 гілочки

Курча тютюну в духовці з скоринкою і карамелизованной морквиною покроковий рецепт

1. Курчати надрізати з боку грудки і розгорнути. Посолити і викласти розрізом вгору на решітку, змащену олією. Під решітку встановити деко з водой.

2. Запікати курчати в духовці при 150 градусах на режимі «конвекція» протягом години. Потім перевернути курчати шкірою вгору і відправити ще на одну годину в духовку при тому ж режиме.

3. Коли курча буде готовий, вода в листі перетвориться в насичений бульйон, який знадобиться для подачі. Моркву нарізати брусочком і обсмажити до рум’яного кольору на рослинній олії. Додати соєвий соус, мед і трохи загасити. Потім додати листочки чебрецю і ще трохи проварити. Подавати курчати з медовою морквою і бульоном.

Відео рецепт 👇