Як зробити запечені баклажани віялом з сиром і помідорами в духовці рецепт простий. Влітку хочеться швидких і легких овочевих страв, які потребують тривалого часу біля плити і побільше довгих прогулянок 🙂 Баклажани в цьому випадку завжди виручають, сімейство їх дуже поважає) Такий віяло можна подати як самостійне блюдо (сама їм тільки так) або як гарнір до чого-небудь м’ясного. Наприклад відмінно заходять моїм хижакам з рубленими курячими котлетами 😋 Готувати простіше, ніж написати, але я спробую) Не буду вказувати пропорцій, тому що тут все залежить від кількості та розміру баклажанів, головне взяти смачну моцарелу і стиглі солодкі помідори для начинки, ну…і ще дещо)
Інгредієнти
Для прошарку в баклажани
• Помідори
• Моцарелла для запікання
• Сіль Морська
Для ароматного масла
• Оливкова олія
• Суміш перців через млинок
• Кілька зубчиків часнику
• Пучок петрушки
Запечені баклажани віялом з сиром і помідорами в духовці покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати уздовж на тонкі слайсы, трохи не доходячи до плодоніжки. Добре посолити всередині і зовні. Моцарелу і помідори також нарізати на тонкі слайсы.
2. Вкласти їх, чергуючи, між пластами баклажана. Укласти на деко віялом. В оливкове масло видавити часник, вмішати мелконарезанного петрушку, крупномолотый перец.
3. добре Обмазати цією сумішшю баклажани і присипати зверху морською сіллю. Запікати до м’якості і золотистої скоринки, від 30 до 50 хв., тут все залежить від величини баклажанів. Є з запалі з жару, дуже смачно!