Запечені горщики з тіста з овочами, мясом і картоплею в духовці

Запечені горщики з тіста з овочами, м’ясом і картоплею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

на 3 горщика

Для тіста:
▫️вода – 100 г
▫️сіль – 1/3 ч. л.
▫️розтоплене вершкове масло – 30 г
▫️борошно – 250 р

Для начинки:
▫️м’ясо будь-яке, мені подобається використовувати домашній фарш
▫️цибулю порізану на кубики
▫️картоплю порізану на кубики
▫️помідори/томати в томатному соусі/кетчуп
▫️майонез/вершкове масло
▫️спеції: сіль, хмелі зуміли – за смаком

Запечені горщики з тіста з овочами, м’ясом і картоплею в духовці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для тіста змішуємо в загальній ємності, перемішуємо, викладаємо на горизонтальну поверхню і вимішуємо руками 5-10 хвилин. Даємо тісту відпочити 20 хвилин, готуємо інгредієнти для начинки.

2. Так само заздалегідь знайдіть 2 тарілки, одна повинна бути більше. Тісто розкачуємо, вирізуємо по великій тарілці кола. Гурток кладемо в тарілку меншого діаметру і викладаємо начинку, щільно защипывание концы.

3. Викладаємо горщик у форму для випікання защипанными кінцями до дна форми. Прикрашаємо сам горщик залишками тіста, а поверхня змащуємо яйцем. Випікаємо 50 хвилин при 180 С.