Запечені кабачки з фаршем, помідорами, сиром і цибулею в духовці

Як зробити смачні Запечені кабачки з фаршем, помідорами, сиром і цибулею в духовці простий рецепт. Якось непомітно наш холодильник обріс овочами 😄🍆🥒Невже так швидко літо пролітає!? 🙈 Особливо багато кабачків. І сьогодні хочу поділитися дуже простим швидким рецептом Кабачків в духовці🤗Давненько не було рецептів у мене на сторінці. Виправляюся 😄🙌🏻. Фарш можна використовувати яловичий, свинячий, курячий, на ваш смак.

Інгредієнти

1 молодий невеликий кабачок або цукіні
300-350 гр фаршу
1 невелика цибулина
1 яйце
3-4 середніх помідора
сметана або майонез
сир
сол-перець за смаком
сушені трави за смаком

Запечені кабачки з фаршем, помідорами, сиром і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. ріжемо Кабачок кружечками і викладаємо на деко. У фарш додаємо поросяти, ягняти цибулю, яйце, сіль, перець, перемішуємо і формуємо невеликі котлетки.

2. Викладаємо їх на кабачки, потім на котлетки кладемо кружечок помідора, солимо і посипаємо сушені трави (у мене прованські).

3. Викладаємо сметану або майонез і відправляємо в розігріту до 200 гр духовку на 15 хвилин, потім посипаємо сиром і випікаємо ще 10 минут.

4. Готово, приємного апетиту!

Відео рецепт 👇