Запечені тефтелі з фаршем, картоплею, морквою і цибулею в заливці в духовці

Як смачно зробити Запечені тефтелі з фаршем, картоплею, морквою і цибулею в заливці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

300 гр фаршу
300 гр очищеного сирого картоплі
1 морква
1 цибулина
Сіль і спеції за смаком

Для заливки :
200 гр води
2 ст л з гіркою сметани
2 ст л кетчупу
Сіль

Запечені тефтелі з фаршем, картоплею, морквою і цибулею в заливці в духовці покроковий рецепт

1. Морквину натерти на крупній тертці. Картоплю і цибулю подрібнити у блендері або натерти на дрібній тертці. Не віджимати!

2. Змішати з фаршем і сформувати тефтелі. Обсмажити на великому вогні до скоринки, перекласти в форму.

3. Залити соусом, додати лавровий лист і перець горошек.

4. Запікати при температурі 180-190 З під фольгою 1 годину 🔥

Відео рецепт 👇