Запечений фаршировані перці з фаршем, рисом, помідор в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
2 ст. л. оливкової олії
1 середня цибулина
2-3 подрібнених зубчики часнику
450 гр. яловичого фаршу
1,5 склянки приготованого коричневого рису
1 банку нарізаних кубиками помідорів
1 ст. л. томатної пасти
1 ч. л. сушеного орегано
1 ст. л. копченої паприки
сіль і перець за смаком
7 великих болгарських перців
1 стакан тертого сиру чеддер
нарізана Свіжа петрушка для прикраси
Запечений фаршировані перці з фаршем, рисом, помідор в духовці покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть перець зрізом вгору у форму для запікання або на деко з бортиками.
2. Обсмажте цибулю, поки він не стане м’яким, потім додайте часник і готуйте ще близько 1 минуты.
3. Додайте фарш і готуйте протягом 5-6 хвилин. Додайте приготовлений рис, помідори, томатну пасту, орегано і копчену паприку. Готуйте близько 4-5 минут.
4. Приправте сіллю і перцем. Начиніть кожен перець сумішшю і запікайте близько 10-12 хвилин. Посипати сиром і запікати ще 5-7 минут.