Зефір Гарбуз Малина Імбир

Як смачно зробити Зефір Гарбуз Малина Імбир простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Привіт! Час гарбуза 🎃 У мене ціла купа рецептів з нього і як же без зефіру????

Інгредієнти

МЕРЕНГА:
60г білка
80г цукру
2 щіпки лимонки

Сироп:
50г води
6г агару (1200) або 8г (900)
140г цукру
60г меду (інвертного сиропу)
150г пюре гарбуза
1-2г мелений імбир
4г порошку малини

3 мішка (2 середніх і один великий)
Насадка 1М

Зефір Гарбуз Малина Імбир покроковий рецепт

1. Для приготування пюре потрібно очистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати на шматки, запекти в духовці і подрібнити блендером в пюре. У каструльці закип’ятити воду, агар, цукор інвертний сироп (мед), постійно помішуючи до загустіння, це буквально 30-60 секунд. Влити пюре, варити 6 хв на середньому вогні, помішуючи кисіль. Як звариться сироп, всипати имбирь.
2. За кілька хвилин до закінчення варіння сиропу збиваємо білок, спочатку збиваємо до пивної піни, далі всипаємо дощиком цукор і збиваємо в круту піну! Вона схожа на піну для гоління. Нагріваємо готовий сироп до кипіння. Вливаємо середнім струмком по стінці в меренге, постійно взбивая.
3. Збиваємо на високій швидкості, до щільної маси, не чекаючи охолодження маси, робоча температура маси при відсадженні 50-55 град. Відокремлюємо половину маси і закладаємо в мішок середнього розміру без насадки.
4. Другу половину змішуємо з порошком малини, також закладаємо в мішок середнього розміру без насадки, ці диамешки кладемо у великий мішок з насадкою і швидко відсаджуємо зефір на пергамент.
5. Залишити для стабілізації на 6-24 години. Присипати цукровою пудрою, обтрусити і склеїти половинки. Приємного тобі апетиту!