Саме улюблене варення з дитинства. З млинцями, з кашею або просто з шматочком батона і теплим молоком просто смакота😋
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 236/0/0/62
Все, що потрібно це абрикоси і цукор. Співвідношення 1:1.
Абрикосове варення з цукром на зиму в банках покроковий рецепт
1. Абрикоси без кісточок, половинки. Засипати абрикос на ніч цукром, трохи акуратно перемішати. Вранці довести до кипіння і варити 5 минут.
2. Буде з’являтися пінка, її потрібно зняти, скільки вийде. Не обов’язково все знімати. Потім залишити остигати до вечера.
3. Знову довести до кипіння, проварити ще 5 хвилин (піни вже не буде, або зовсім небагато, не знімати) і відразу ж, гарячим закатати по стерилізованим банкам! Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇