Як зробити Абрикосовий пиріг в духовці приголомшливо смачний дуже легкий рецепт простий. У недавньому голосуванні в сторіс він переміг, тому отримаєте, розпишіться))) Ніжний і дуже смачний пиріг, гортайте карусель, там я вас буду дражнити 😋 А ще я тихо радію, мій хлопець здається подорослішав і переглянув свої смакові уподобання, йому на це потрібно було дванадцять років 😁 Тепер він їсть те, що раніше я зовсім не могла в нього впихнути))) – 🍓🍑🍅🫑🍒🍆 Ум’яв шматок пирога… Закусив полуничним сорбетом… Коротше, мати в шоці)) Ваші чада прівереди або їдять все, що не пріколочено?)) І так, полуничний сорбет теж мав успіх у голосуванні, він вже знято, майже з’їдений і чекає своєї черги публікації 😉
Інгредієнти
На форму 22см в діаметрі
• 180г борошна
• 20г кукурудзяного крохмалю
• 100г сл.масла
• 110г цукру
• 8г сах.з нат.ваніллю Dr.Oetker
• 8г розпушувача
• 110г яєць (2шт. С1)
• 50г вершків 10%
• Мигдальний крихта або борошно для обсипання форми для випічки
• 300г абрикосів
• 30г цукру для посипання зверху
• Горіхи пекан 5-6 шт.
Абрикосовий пиріг в духовці приголомшливо смачний дуже легкий покроковий рецепт
1. Масло кімнатної t збити з цукром до пишності. По одному додавати яйця. Вмішати вершки. Борошно просіяти з розпушувачем і крохмалем. Всипати в збиту масу і вымешть до объединения.
2. Форму для випічки змастити сл.маслом, присипати мигдальної крихтою або мигдальною борошном. Заповнити тістом, вирівняти. Абрикоси порізати на половинки.
3. Викласти трохи внахлест, вдавлюючи в тісто. Зверху присипати цукром і нарубаним пиканом. Запікати в нагрітій духовці до 170°С 50 хв. або до сухої шпажки.