Аджика Яблуко Помідор Морква Перець Цибулю на зиму

Як зробити смачну домашню аджику Яблуко Помідор Морква Перець Цибулю на зиму рецепт простий. Здрастуйте дорогі мої🤗. Здоров’я і добра вам, мої хороші🌸 Ви вже почали готувати на зиму заготовки? І що саме готуєте? Я поки тільки пару банок огірочків засолила і сьогодні приготувала аджику. Дуже люблю аджику з чорним хлібом, смаженою картоплею. Буду вдячна, якщо підтримаєте відео-рецепт, щоб більше людей побачили його🤗🤗🤗заздалегідь дякую за вашу підтримку😘

Інгредієнти

Помідори-5 кг
Морква – 0.5 кг
Ріпчаста цибуля – 0.4 кг
Зелені яблука – 0.5 кг
Болгарський перець – 0.5 кг
Гострий перець – 3 шт ( за смаком)
Часник – 0.25 р
Сіль – 75 г
Цукор – 75 г
Рослинна олія – 0.4 л

Аджика Яблуко Помідор Морква Перець Цибулю на зиму покроковий рецепт

1. Готуємо всі інгредієнти. Добре промиваємо і подрібнюємо. Далі до подрібненим томатам додаємо всі інгредієнти, крім часнику і рослинного масла. Кип’ятимо годину на середньому огне.

2. Далі додаємо подрібнений часник і рослинне масло. Знову кип’ятимо полчаса.

3. Переливаємо по заздалегідь стрелизированным, банкам. Закриваємо кришкою. Ставимо в прохолодне место.

Відео рецепт 👇