Апельсиновий пиріг з манкою і кефіром

Як смачно зробити Апельсиновий пиріг з манкою і кефіром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З настанням зими хочеться постійно піч щось з цитрусовими. І ось у мене знову дуже простий у приготуванні пиріг з апельсинами.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 253/6/8/38

Манка – 150 г
Кефір – 250 мл
Цукор – 100 г
Щіпка солі
Яйця – 2 шт.
Цедра і сік одного апельсина
Раст. олія – 50 мл
Борошно – 150 г
Розпушувач – 1 ч. л

Апельсиновий пиріг з манкою і кефіром покроковий рецепт

1. Манку залити кефіром і перемішати. Додати цукор, сіль, яйця, цедру і сік одного апельсина і рослинне масло. Добре перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем і ще раз добре перемешать.

2. Вилити тісто у форму для випічки. У мене форма діаметром 18 див. Я її ні чим не змащувала т. до вона силиконовая.

3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин до сухої зубочистки. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Приємного апетиту🤗

Відео рецепт 👇